tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305325

Shamballa Reiki


Shamballa Reiki oz Shamballa Multidimensional Healing je darilo, ki ja je prejel John Armitage (Hari Das Melchizedek) od svojega Mojstra.

Znano je, da je bil ta sistem uporabljen že v sivi davnini človeštva, a potem postopoma pozabljen in naposled izgubljen. Vrsta uglasitev oz iniciacij omogoči, da se v vaša telesa zlije do 352 eteričnih simbolov (ki so bili razodeti v meditacijah ali sanjanju), vsak posamezni simbol za nivoje oz dimenzije med našo in Izvorno, Kreaterjevo. Ti simboli so ključ za dostop do teh višjih dimenzij.

Shamballa Multidimensional Healing vam lahko pomaga pri povezovanju in polnem izražanju vašega bitja v vseh vidikih vašega bivanja. Med drugim to vklučuje zdravje, finance, odnose in kariero.

Shamballa Multidimensional Healing je transpersonalna oz duhovna praksa, ki se poučuje kot oblika energijskega zdravljenja.

Naročite iniciacijo v Shamballa Reiki še danes >>

Oglejte si tudi primerjalno razpredelnico sistemov Reikija >>

Shamballa Multidimentional Healing (SMH) oz Shamballa Reiki

Shamballa Reiki ali SMH, izberite stopnjo:Shamballa Multidimensional Healing zajema:

 • Prvo stopnjo
  Nauči vas osnov, polaganja rok zase in za druge, pomoč ljudem, rastlinam, živalim in Materi Zemlji. Vsebuje tudi navodila kako so-kreirati v imenu Duha.


 • Druga stopnja
  Predstavi vam simbole za delo na daljavo ter poda pomembne informacije kako živeti in kreirati družbene strukture na osnovi zavesti o vzajemni povezanosti vsega Živega.


 • Tretja stopnja
  Ta stopnja je prelomnica pri študiju tega sistema Reikija. Glavni poudarek je na razumevanju uporabe simbolov za doseganja Mojstrstva nas samim seboj in uskladitve z Božanskostjo v srcu. Prisobi se tudi sposobnost uglasitve oz iniciacije v prvo stopnjo Shamballa Reikija. Zelo zelo močna iniciacija.


 • Četrta stopnja
  Ta stopnja je stopnja Mojstra in Učitelja tega sistema Reikija. Je le za tiste, ki res želite bivati, dihati, razmišljati in sanjati v čisti Luči. Na tej stopnji se povežete z čistimi bitji iz subtilnega transpersonalnega nivoja bivanja.


Shamballa priznava in nudi t.i. Mahatma energijo oz Jaz sem prisotnost (I AM Presence) Kavzalnega transpersonalnega nivoja zavesti. Je povezava z Božanskostjo, ki se izraža skozi globoko vedenje, čutenje in življenje v Enosti z vsem, kar je.

Zelo, zelo močan in učinkovit sistem uporabe čiste transpersonalne energije.

Posvetitve v Shabmalla Reiki na daljavo potekajo vsak dan ob uri, ki so jo sami izberete!

Ob zaključku iniciacij prejmete:

 • INHA ter WMA mednarodno priznani certifikat v okviru Inštituta Transpersonalne Psihologije,
 • popust pri akreditaciji in članstvu v mednarodni organizaciji World Metaphysical Association,
 • certifikat o nasledstvu mojstrov tega sistema (linija učiteljev),
 • neomejen dostop do ReikliMaster Foruma za mojstre/ice (ki je sicer zaprt za goste) ter
 • neomejeno podporo prek emaila.


Naročite iniciacijo v Shamballa Reiki še danes >>

Oglejte si tudi primerjalno razpredelnico sistemov Reikija >>

 

Shamballa Multidimentional Healing (SMH) oz Shamballa Reiki

Shamballa Reiki ali SMH, izberite stopnjo:top