tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305110

Osebna pričevanja


Osebna pričevanja Mojstrov/ic, ki so prejeli iniciacijo v Imara Reiki:


"Še enkrat hvala za čudovito izkušnjo ob iniciaciji.
Občutki so bili drugačni, težko opisljivi - od močnega mravljinčenja po telesu do videnja različnih likov in barv.....bila sem v desetih nebesih, tudi še ves čas samozdravljenja .....očutek miru, sreče, veselja, povezanosti z vsemi bitji, objela sem sebe in svet ..." - M.Z., inicirana na daljavo

* * * * * * *


"Vstop oz. spust energije v moja telesa sem občutila "fizično" kot v obliki lijaka ali malega "tornada", zelo močno, vendar ne grobo, ker je "tulec" lijaka napravil mehak preboj, šele nato je bil naval spusta energije.
Presenetil pa me je, med samo iniciacijo, uvid v aktualno situacijo, in nadaljevanje sporočil med samozdravljenjem, ki sem ga izvedla po inicijaciji.
Med vikendom sem praktično oba cela dneva prehodila v naravi, in imela sem občutek, da sem imela tudi pri fizični moči nekakšen dodatek.

 Skratka, inicijacija je bila zelo intenzivna in zelo drugačna, kar pa je dosti logično: ni samo energiija Imara reikija drugačna, od zadnje inicijacije sem tudi sama drugačna :-)." - A. Z., inicirana na daljavo

* * * * * * *

"Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel Imara Reiki. Ljudje smo pač navajeni kompliciranih stvari, ker se nam zdi, da bolj "užgejo" in zato enostavne stvari grejo pač mimo nas. Tako je z Imara Reikijem. Tako je enostaven, da ga težje sprejmemo.

Z vso odgovornostjo pa trdim, da je lahko srečen vsak, kdor ima pogoje in možnost, da sprejme iniciacijo Imara Reikija. Med največje pogoje (razen mojstrstva Usui Reikija) pa štejem voljo in iskreno željo posameznika.
Sedaj je moj glavni "sopotnik" Imara Reiki. Nočem ga dvigati v oblake, ker je on tisti, ki nas dviga. Zelo enostavno in vendar nič novega, pa tako čudovito: ENERGIJA SLEDI MISLI! Srečna sem in hvala ti Edmond." - J.P., inicirana na daljavo.

* * * * * * *

"Imara reiki je čudovita izkušnja s katero me je življenje popeljalo v nove dimenzije, odprla so se nova obzorja in obogatila sem se z energijo, ki je dejansko zelo močna. S tem sem veliko pomagala sebi in drugim in še vedno pomagam.

Sprva se mi je zdelo vse skupaj res preveč enostavno in sem za trenutek malce podvomila v vse skupaj, vendar se je zelo hitro izkazalo, da vsa ''stvar'' DELUJE in to zelo močno.
Povratne informacije od ljudi, na katerih sem izvajala Imara reiki, so bile neverjetne. Zelo, zelo pozitivne.

Pri meni pa se je izboljšala intuicija, ter še veliko tega.

Res sem hvaležna, da sem tu kjer sem..." - M.I., inicirana v živo

* * * * * * *

"Priročnik sem prebrala, vendar se mi je zdelo vse tako preveč preprosto, da skoraj nisem verjela, da je samo to.
Imam pa danes prvo izkušnjo z uporabo na drugi osebi in sem na lastne oči videla, kako je Imara Reiki res močan in učinkovit..." - C. K., inicirana na daljavo


* * * * * * *

"Imara Reiki je dejansko zelo močna energija. Po iniciaciji v živo sploh ne uporabljam več simbolov. Ni potrebno. Zelo se mi je izboljšala intuicija!" - V.P., inicirana v živo

top