tamjpg

Prijava

Mahavatar Babaji

Zadetki pogledov prispevkov
305300

ReikiMaster NOVOSTI!

 Brezplačne re-iniciacije v kateri koli stopnjo Reikija >>

- Prvič v Sloveniji vam predstavljamo izredno učinkovit (glede na izkušnje praktikantov in mojstrov tega stila) Lightarian™ Reiki!
- Dodali smo tudi novo temo, Reiki v medicini ter nove članke Reiki skrivnosti, Izmenjava Energije ter Iluzije o Reikiju!


- Novo! Drugi Reiki Oddih, vabljeni Reikisti/ke vseh reiki stilov in stopenj! Novo! Podrobnosti in prijave >>

Pričevanja strankNa tej strani lahko preberete osebna pričevanja naših strank glede iniciacji v živo ali na daljavo.
Pričevanj ne spreminjamo, osebni podatki strank niso javno na voljo.

 

 

 

Iniciacija v Angel Reiki mojstrstvo, na daljavo

"Med iniciacijo sem se počutila povsem varno, zaščiteno, ljubljeno in sproščeno. Nadvse vesela sem in hvaležna, da sem si podarilo te izkušnje." - U.

 

***********


Re-iniciacija na daljavo, mojstrska stopnja Usui Reikija:

"Med procesom iniciacije sem zaznavala močno energijo, vse skozi sem videla vijolično in belo barvo, čutila sem "veter", kot da plavam, v drugih energijah. Zdelo se mi je, kot da se mi odpira srčna čakra (najprej malce težje, potem pa je steklo), potem pa tretje oko, kot da bi vse doživljala skozi tretje oko.

Energije so bile močne, zdelo se mi je na trenutke, kot da sem izven telesa. Čutila sem toploto, vročino, tudi še nekaj ur po iniciaciji. Ja pa seveda dlani - tam se čutila, kot da se nekaj ustvarja, ščemenje, toplota ....(kot prejemanje in dajanje), še uro po tem, sem se počutila malo odsotna, kot bi bila omotična ... zato sem želela počivati, bilo mi je fajn, mehko ....

Za mene so bile kar močne energije, mogoče tudi zato, ker se z lahkoto odprem na to energijo. Počutila sem se nekako varno, kot da imam podporo, da nisem sama, da imam pomoč. Še bolj sem poglobila, da skozi mene kot kanal lahko teče energija, kadar dam namero, in le-to uporabim za zdravljenje sebe ali kogarkoli, karkoli.... da mi je to na razpolago." - O.

***********

Re-iniciacija na daljavo, mojstrska stopnja Usui Reikija:

"Med celotno iniciacije sem zaznavala močne energije, predvsem na področju glave in prsnega koša. Najintenzivneje je bilo čutiti energija na področju tretjega očesa, zatilja in v ušesih. V drugem delu pa so mi dlani kar žarele in občutek je bil, kot da je aktivirana močna energija.

Poleg tega mi je bilo prijetno toplo in moj um se je popolnoma umiril, kot med najboljšo meditacijo. Še nekaj časa po iniciaciji sem imela občutek kot da energije še kar tečejo in moja umirjenost je ostala. Takoj po tem sem tudi poslala reiki naprej in bil je prav tako intenziven občutek, veliko močneje sem čutila kot prej. Tudi, ko naredim tretma sebi čutim, da še hitreje steče in toplota ob tem je intenzivnejša.

Res lepa izkušnja in hvaležna sem zanjo." - S.

 

______________________________________________________________________________

 

Osebna pričevanja Mojstrov/ic, ki so prejeli iniciacijo v Imara Reiki:


"Še enkrat hvala za čudovito izkušnjo ob iniciaciji.
Občutki so bili drugačni, težko opisljivi - od močnega mravljinčenja po telesu do videnja različnih likov in barv.....bila sem v desetih nebesih, tudi še ves čas samozdravljenja .....očutek miru, sreče, veselja, povezanosti z vsemi bitji, objela sem sebe in svet ..." - M.Z., inicirana na daljavo

* * * * * * *


"Vstop oz. spust energije v moja telesa sem občutila "fizično" kot v obliki lijaka ali malega "tornada", zelo močno, vendar ne grobo, ker je "tulec" lijaka napravil mehak preboj, šele nato je bil naval spusta energije.
Presenetil pa me je, med samo iniciacijo, uvid v aktualno situacijo, in nadaljevanje sporočil med samozdravljenjem, ki sem ga izvedla po inicijaciji.
Med vikendom sem praktično oba cela dneva prehodila v naravi, in imela sem občutek, da sem imela tudi pri fizični moči nekakšen dodatek.

 Skratka, inicijacija je bila zelo intenzivna in zelo drugačna, kar pa je dosti logično: ni samo energiija Imara reikija drugačna, od zadnje inicijacije sem tudi sama drugačna :-)." - A. Z., inicirana na daljavo

* * * * * * *

"Veliko bi lahko pisala, če bi hotela opisati vse občutke in rezultate, ki mi jih je prinesel Imara Reiki. Ljudje smo pač navajeni kompliciranih stvari, ker se nam zdi, da bolj "užgejo" in zato enostavne stvari grejo pač mimo nas. Tako je z Imara Reikijem. Tako je enostaven, da ga težje sprejmemo.

Z vso odgovornostjo pa trdim, da je lahko srečen vsak, kdor ima pogoje in možnost, da sprejme iniciacijo Imara Reikija. Med največje pogoje (razen mojstrstva Usui Reikija) pa štejem voljo in iskreno željo posameznika.
Sedaj je moj glavni "sopotnik" Imara Reiki. Nočem ga dvigati v oblake, ker je on tisti, ki nas dviga. Zelo enostavno in vendar nič novega, pa tako čudovito: ENERGIJA SLEDI MISLI! Srečna sem in hvala ti Edmond." - J.P., inicirana na daljavo.

* * * * * * *

"Imara reiki je čudovita izkušnja s katero me je življenje popeljalo v nove dimenzije, odprla so se nova obzorja in obogatila sem se z energijo, ki je dejansko zelo močna. S tem sem veliko pomagala sebi in drugim in še vedno pomagam.

Sprva se mi je zdelo vse skupaj res preveč enostavno in sem za trenutek malce podvomila v vse skupaj, vendar se je zelo hitro izkazalo, da vsa ''stvar'' DELUJE in to zelo močno.
Povratne informacije od ljudi, na katerih sem izvajala Imara reiki, so bile neverjetne. Zelo, zelo pozitivne.

Pri meni pa se je izboljšala intuicija, ter še veliko tega.

Res sem hvaležna, da sem tu kjer sem..." - M.I., inicirana v živo

* * * * * * *

"Priročnik sem prebrala, vendar se mi je zdelo vse tako preveč preprosto, da skoraj nisem verjela, da je samo to.
Imam pa danes prvo izkušnjo z uporabo na drugi osebi in sem na lastne oči videla, kako je Imara Reiki res močan in učinkovit..." - C. K., inicirana na daljavo


* * * * * * *

"Imara Reiki je dejansko zelo močna energija. Po iniciaciji v živo sploh ne uporabljam več simbolov. Ni potrebno. Zelo se mi je izboljšala intuicija!" - V.P., inicirana v živo

top