Prispevki

Imara Reiki


Imara Reiki je perprost in izredno močan sistem naravnega pretoka in uporabe univerzalne energije.

 

Sistem sta po dolgih letih meditacij razvila brata Barton in Geoffrey Wendel. Samo ime IMARA pomeni "več", se pravi Imara Reiki - 'več reikija'. In dejansko je Imara Reiki, v primerjavi z ostalimi stili Reikija, izredno učinkovit in močan.

Osebna pričevanja o Imara Reikiju >>

Imara Reiki

Posvetitve v Imara Reiki na daljavo vsak dan ob uri, ki jo sami izberete! Brezplačna podpora zagotovljena!
031 208 636, pokličite še danes!

Če postavimo Reiki stile na lestvico učinkovitosti in moči pretoka univerzalne energije, zavzame Usui reiki prve tri stopnje in Karuna Ki četrto, potem je Imara reiki nedvomno na peti stopnji.

Pretok univerzalne energije imenovane Imara Reiki je zelo intenziven in se po svetu podeljuje le tistim, ki že imajo opravljeno Reiki mojsterstvo.

Sama energija je nekoliko različna od Usui Reikija in Karuna Kija, njena uporaba pa je poosebljena preprostost.

Obstaja samo ena stopnja Imara Reikija in to je Mojstrska stopnja. Imara Reiki Mojster ne potrebuje reiki simbolov, sam pretok energije je povsem enostaven in učinkovit, delo na daljavo je preprosto, iniciacije so enostavne in močne.

V Sloveniji in tudi po svetu Imara Reiki še ni zelo razširjen. Njegova izredno preprosta uporaba in močan pretok energije pa je prav gotovo zagotovilo za svetlečo prihodnost tega novega stila Reikija.

Uporaba Imara Reikija je zaradi njegove moči in prodornosti izredno primerna za lociranje in čiščenje travm in vzrokov za težave globoko v naši podzavesti. Tako se Imara Reiki s pridom uporablja za delo z nerazrešenimi težavami, ki počivajo daleč v naši preteklosti.
Njegova uporaba je daleč preprostejša od uporabe Usui Reikija ali Karuna Kija.

Na iniciacije Imara Reikija se lahko prijavite tukaj: Naročite iniciacijo online >>

 

top